PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Grand centar postaje grandiozniji Bingo City Center

SARAJEVO, 19. april 2024. - Bingo City Center Ilidža danas je zvanično otvorio vrata za sve posjetitelje. Sarajevska općina Ilidža tako je dobila moderan tržni centar u kojem će njeni, ali i građani drugih općina te mnogobrojni turisti, moći doživjeti vrhunsko iskustvo kupovine.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Kompanija Bingo akvizirala je Grand Centar Ilidža u augustu prošle godine, koji je u proteklom periodu doživio značajnu transformaciju. Tokom procesa modernizacije najveći domaći maloprodajni trgovački lanac u ovaj objekat uložio je više od deset miliona KM, te su realizovani obimni radovi. Nastavljena je praksa poštivanja standarda iz oblasti energetske efikasnosti, te zaštite i očuvanja okoliša, te je Bingo City Center Ilidža opremljen najsavremenijim sistemom grijanja, hlađenja i ventilacije. Ovim je značajno unaprijeđena njegova funkcionalnost. Pored unutrašnjosti, radovi će obuhvatiti i vanjsku fasadu tržnog centra, koja će svoj konačni, osvježeni izgled dobiti u narednim mjesecima.

„Ulaganjem u centar i obogaćenim sadržajem pokrenuta je transformacija centra u Bingo City Center Ilidža, koji u svojoj ponudi sada ima i Bingo plus market koji nudi vrhunsko iskustvo kupovine. Na ovaj način želimo osigurati da centar postane ne samo mjesto za šoping, već i prostor za druženje, zabavu i razne druge događaje i društvene aktivnosti“, kazala je ispred kompanije Bingo Tatjana Paunoski.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Dugi niz godina ovaj tržni centar predstavljao je važno šoping odredište kako za lokalno stanovništvo Kantona Sarajevo, tako i za ostale brojne posjetitelje iz zemlje i inozemstva.

„Svojom povoljnom lokacijom u blizini hotela i turističkih atrakcija, očekujemo da će BCC Ilidža nastaviti privlačiti mnoge, s bitnim izuzetkom: što smo sada posjetiocima priuštili znatno komforniji i ekskluzivniji ugođaj. Raznolikom i obogaćenom ponudom prodavnica, restorana i zabavnog sadržaja našim gostima omogućavamo da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno“, kazao je Edin Tinjak, menadžer BCC-a Ilidža.

Nakon zvanične ceremonije i presijecanja vrpce Bingo City Center je za goste upriličio razne zanimljive sadržaje i atraktivne pogodnosti čime je uveličao svečanost otvorenja.

Bingo City Center zauzima površinu od 26.000 kvadratnih metara, raspolaže sa 260 parking mjesta u garaži, a uskoro se očekuje otvaranje i dječije igraonice na površini većoj od 300 kvadratnih metara.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

face