PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Kako savršeno ispeći kestene u pećnici

Jesen je, dakle - sezona je kestena! Savršeni okusi ove šumske delicije su nam trenutno na raspolaganju i to jednostavno ne smijemo propustiti. Kuhani ili pečeni, slani ili slatki, kesteni su uvijek prefini, pa ako nemate posebnu tavu za kestene, ili bacač plamena u blizini, eto vam zgodan savjet za hladno nedjeljno poslijepodne!

Jesen je, dakle - sezona je kestena!

Savršeni okusi ove šumske delicije su nam trenutno na raspolaganju i to jednostavno ne smijemo propustiti. Kuhani ili pečeni, slani ili slatki, kesteni su uvijek prefini, pa ako nemate posebnu tavu za kestene, ili bacač plamena u blizini, eto vam zgodan savjet za hladno nedjeljno poslijepodne!

Spadate li u onu ekipu koja jedva čeka da strateška mjesta u vašem gradu zauzmu kestenari i kestenarke, i onda nas osvoje divnim jesenskim miomirisima? Mi jesmo, o da... I zato eto kratkog savjetnika kako da isto to, a možda još i bolje - napravite i kod svoje kuće.

Za početak, ne riskirajte suvišne ozljede tupim noževima i rezanjem kore u križiće ili kružiće, potrebna vam je samo jedna duga linija duž cijelog kestena i to napravljena nazubljenim nožem za kruh!

Zatim ih lijepo ubacite u posudu s hladnom vodom, o da, a za posljednji i najbitniji touch - pogledajte video! Dobar tek!

 

Oplemenite svoje osnovne namirnice odličnim blagim carry začinom koji jelu daje posebnu teksturu

Zdravlje - Pozitiva - Vijesti

face