PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

U Banjoj Luci svečano otvoren Bagno salon

 

 

 Na preko 550 m2 građani Banje Luke će biti u mogućnosti vidjeti preko 45 potpuno opremljenih kupatila uz kvalitetne proizvode koje je Bagno salon učinio dostupnim i na bh. tržištu.

"Sam koncept BAGNO je nastao kao odgovor na rastuću potrebu za kvalitetnim proizvodima i rješenjima u oblasti opremanja kupatila i interijera. Iako je naš slogan BAGNO – Svijet kupatila, Bagno saloni svojim asortimanom mogu odgovoriti na sve zahtjeve za uređenje vanjskih i unutrašnjih prostora u kojima se zahtijeva upotreba keramike", kazao je Zlatko Adžović, zamjenik direktora LUK Grupacije, koja stoji iza Bagno lanaca salona.

Uz egzotična pića i upečatljive nastupe koktel majstora i glumaca, posjetiocima otvorenja smo kroz jednu zaista neobičnu atmosferu prezentirali nova rješenja iz domena uređenja interijera. Samu atmosferu obilježilo je i preko 120 gostiju uključujući vodeće arhitekte, investitore, izvođače radova, te predstavnike medija, koji su zaista uživali u Bagno iznenađenjima.

Kao dokazani partner i vodeći principal Bagno lanca salona, skupu se obratio Dejan Racić, Predstavnik Porcelanosa grupe: "Na osnovu dugogodišnje poslovne saradnje sa Bagno ekipom, zaista mogu reći da Bagno lanac salona predstavlja respektabilan i zdrav sistem koji Porcelanosa grupu predstavlja na odgovarajući i kvalitetan način. Sa aspekta saradnje sa arhitektama i investitorima, ova kuća je partner na koji se mogu osloniti, te dobiti kompletan servis i podršku. Na kraju, imajući u vidu poslovnu ekspanziju, ali i entuzijazam koji karakteriše ovu ekipu, mogu im poželjeti sreću u budućem radu, ali i kompletnu partnersku podršku od strane Porcelanosa grupe".

Pored sveobuhvatne podrške koja uključuje 3D vizualizaciju budućeg kupatila, savjetovanje pri izboru materijala, isporuke na adresu, praćenje toka realizacije, obećavamo i niz iznenađenja za svoje klijente poput: nagradnih igara, poklona za klijente i drugih kupovnih olakšica.

"Želimo da Bagno salon naši klijenti vide kao mjesto gdje je moguće dobiti, prvenstveno, kvalitetne proizvode, te svu moguću podršku u svim fazama stvaranja njihovog kupatila iz snova. Posjećujući naše klijente na samim lokacijama tokom izgradnje kupatila i praćenja toka razvoja, činimo korak dalje u pružanju podrške našim klijentima. Kroz konstantno obnavljanje ponude i kreiranje povoljnih uslova za kupce nastojimo odgovoriti na sve zahtjeve i potrebe klijenata, kako bismo bili dobar partner u stvaranju njihovog savršenog kupatila", izjavio je Dragan Grujičić, Bagno menadžer prodaje.

face