Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine na pripremama u Termama Tuhelj

Oaza mira za idealne pripreme

 

Košarkaški „Zmajevi“ pripremaju se u idealnim uvjetima koje nude Terme Tuhelj i nadaju se dobrim partijama na predstojećem Europskom prvenstvu, a ljubazni domaćini su učinili sve da im boravak učine što ugodnijim

Najbolji košarkaši iz Bosne i Hercegovine su upravo na mini-pripremama u prekrasnom ambijentu Termi Tuhelj gdje imaju idealne uslove za naporne treninge, ali i relaksaciju nakon njih.

Terme Tuhelj poznati wellness i kupališni brend, jedan od najvećih kontinentalnih resorta u Republici Hrvatskoj, uvelike je poznat i po sportskom turizmu. Bogat sportski sadržaji raspoređeni na nekoliko lokacija u sklopu resorta, specijalizirane sportske masaže, posebna prehrana prilagođena sportašima te ostali sadržaji koji su potrebni za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. To su ovaj put prepoznali i čelni ljudi Košaarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine u želji da igračima priušte vrhunske pripreme pred predstojeće Europsko prvenstvo.

„Mnogo naših sportskih prijatelja nam je sugerisalo da su Terme Tuhelj pravo mjesto za pripreme sportista, a sada smo se uvjerili da nema tih riječi kojima se mogu opisati svi sadržaji koji Vam se ovdje nude. Ovo je svojevrsna oaza mira i tišine za idealne pripreme. Vrlo je moguće da ova lokacija ubuduće postane mjesto na koje ćemo se redovno vraćati“ – riječi su Igora Stojanovića, direktora svih reprezentativnih vrsta u KS BiH.

Sa njim su se složili svi igrači i stručni štab na čelu sa Duškom Ivanovićem vrhunskim crnogorskim stručnjakom koji je na čelu košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Slatko - Slani RECEPTI

NAJNOVIJE ZANIMLJIVOSTI

Savjeti za malo zdraviji život

TOP INFO

TOP KATALOZI

Turističke ponude