PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

FIS INVESTIRA U PROIZVODNJU OD PUNOG DRVETA

Amko marketi

Tijekom 10 godina postojanja i razvoja Tvornice Ambyenta, FIS je u proizvodnju namještaja uložio preko 20 milijuna KM, izgradio brend u svijetu namještaja koji se odlično pozicionirao na domaćem i ino tržištu, te angažirao 600 djelatnika u proizvodnji. Vrijedan jubilej obilježava se kroz cijelu godinu nizom prigodnih aktivnosti za maloprodajne i veleprodajne kupce, a okosnica je projekt proširenja proizvodnih kapaciteta.

- Zoran Maros, direktor Uprave Poduzeća FIS d.o.o. "Zadovoljstvo mi je da u godini u kojoj obilježavamo 10 godina postojanja i rada Tvornice Ambyenta mogu najaviti i skoro otvorenje još 12 500 m2 modernih proizvodnih pogona za proizvodnju namještaja od punog drveta. Investicijom od 5 milujuna konvertibilnih maraka povećat ćemo proizvodne kapacitete, značajno poboljšati ciklus proizvodnje, i ono što je najvažnije, otvoriti nova radna mjesta. Kompanija FIS strateški snažno nastavlja svoj razvoj na svim poljima, tako ćemo u jačanje tržišne pozicije u naredne dvije godine investirati blizu 36 milijuna KM. Vjerujem da će država prepoznati FIS kao jednog od partnera i nositelja razvoja bh. gospodarstva, te nam u svom domenu dati potrebnu podršku. Ovim putem apelujem i na kupce, jer bh. proizvođačima je neophodno njihovo povjerenje. Samo kupovinom domaćih proizvoda stvara se ambijent za razvoj našeg gospodarstva, otvaranje novih radnih mjesta i povećanja životnog standarda kompletnog društva."

Amko marketi

Građevinski radovi na izgradnji proizvodne hale su prema planu u završnoj fazi, a s početkom godine najavljeno je instaliranje opreme i početak proizvodnje u novim pogonima Ambyente.

face