DORMEO NA NEOBIČAN NAČIN OBILJEŽIO SVJETSKI DAN SPAVANJA

HOTEL BREZA**** - 2015 OLIMSKI ODMOR – 20 % 1.3. – 3.4.2015

Sarajlije obradovane poklonima iz Dormeo asortimana
Ove godine Dormeo je na neobičan način čestitao Svjetski dan spavanja našim sugrađanima.Naime, putnike Centrotrans gradskog autobusa,linija Dobrinja – Vijećnica,Dormeo je obradovao poklonima, te im poželio dobro jutro - Putnici su jutros na sjedištima autobusa pronašli po jedan Dormeo jastuk. A ovaj simpatični gest je izmamio osmjehe na licima naših dragih sugrađana i uljepšao jutarnju svakodnevnicu. Vjerujemo da je Dormeo ovim sretnim putnicima uljepšao radni dan i da će Dormeo jastuci postati neizostavni dio njihove spavaće sobe. A sigurni smo do će uz Dormeo proizvode imati ugodne i slatke snove.
Dormeo je obećao da će akciju ponoviti i u budućnosti u ostalim gradovima BiH.
U svijetu se svake godine sredinom trećeg mjeseca obilježava Svjetski dan spavanja. Ove godine Svjetski dan spavanja je 18.03.2016. godine. Ovo je godišnji događaj koji su inicirali Svjetski savez medicine sna (WASM) i Odbor za obilježavanje Svjetskog dana spavanja. Cilj je ukazati na važnost sna sa aspekta medicine i njegovu neprocjeljivu ulogu na naše kompletno zdravlje, kako psihičko, tako i fizičko.
Ovogodišnjislogan Svjetskog dana spavanja je: Good Sleep is a Reachable Dream! A zahvaljujući Dormeo proizvodima dobar san je svima dostupan!
A povodom Svjetskog dana spavanja Dormeo je pripremio još mnogo drugih aktivnosti, iznenađenja, te dobrih ponuda za kvalitetan i udoban san.

HOTEL BREZA**** - 2015 OLIMSKI ODMOR – 20 % 1.3. – 3.4.2015 

face