Visoke cijene protestovale ispred Binga

KRALJ CIJENA BINGOSarajevo 21.10.2016. – Neobičan prizor je danas dočekao kupce Bingo plus objekta u Kolodvorskoj ulici u Sarajevu. Visoke cijene izgleda ne odustaju od svoje namjere da dođu na police Binga, najvećeg domaćeg trgovačkog lanca. Nakon neuspješnog prošlosedmičnog pokušaja, koji je nasmijao kupce širom zemlje, visoke cijene su organizovale protest ispred ulaza u Bingo Plus objekat u Kolodvorskoj ulici.

Noseći transparente na kojima izražavaju svoje nezadovoljstvo, Skupsoni su, vidno uznemireni, poručili da i oni žele živjeti u Bingu te traže da im se pruži jednaka prilika za rad i boravak u ovom prodajnom lancu. Tako možemo vidjeti natpise poput ”Zar su kupci bitniji od nas”, ”Visoke cijene žele u Bingo” i ”Kako možemo kod ostalih?”.

Skupsoni su organizovali i potpisivanje peticije, međutim kako saznajemo, do sada nemaju niti jedan potpis čime su i kupci pokazali šta misle o ovom pokušaju.

Iz uprave poručuju da neće popustiti pod raznim pritiscima te da je Bingov stav jasan. Kod nas nema visokih cijena!

Ukoliko ste propustili, pogledajte kako je izgledao prošlosedmični pokušaj zabilježen skrivenim kamerama, a donosimo i fotografije današnjih protesta.

KRALJ CIJENA BINGO

KRALJ CIJENA BINGO

KRALJ CIJENA BINGO

KRALJ CIJENA BINGO

KRALJ CIJENA BINGO

KRALJ CIJENA BINGO

face