PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

CINESTAR TUZLA NA DAN OTVORENJA TUZLAKE ČASTI KINO ULAZNICAMA 1 + 1 GRATIS!

NAJIŠČEKIVANIJI FILM GODINE ROGUE ONE: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA POGLEDAJTE U NAJMODERNIJEM KINU U BIH!

Novi CineStarov multipleks u tuzlanskom Bingo City centru otvara svoja vrata 16. decembra/prosinca 2016. godine u 19 h spektakularnim vatrometom, a građani Tuzle moći će toga dana uživati u posebnim iznenađenjima i najnovijim filmskim naslovima za koje će uz jednu kupljenu ulaznicu drugu dobiti gratis.

Tako će već od prvog dana otvorenja, na programu biti najočekivaniji film godine Rogue One: Priča iz ratova zvijezda koji će Tuzlaki moći pogledati u 3D-u, urnebesna komedija Ludi Božić u uredu, krimi drama s Bryanom Cranstonom Infiltrator, Disneyeva animacija Vaiana: Potraga za mitskim otokom i mnogi drugi.

HOTEL BREZA**** - 2015 OLIMSKI ODMOR – 20 % 1.3. – 3.4.2015

 

CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, nakon Mostara i Bihaća, otvara svoj treći multipleks u Bosni i Hercegovini koji će imati pet dvorana sa 782 sjedala, a jedna od njih je i posebna eXtreme dvorana, ekskluzivni CineStar standard kino dvorane s najsuvremenijom tehnologijom te s eXtreme platnom premazanim srebrom od čak 100m2.

CineStar Tuzla je 18. multipleks CineStara u regiji. Ukupno gledajući, CineStar multipleksi trenutno broje 115 dvorana s gotovo 19.000 sjedala, što CineStar s očekivanih gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji. Osim toga, među najbolje svjetske kinoprikazivače svrstava ga i opremljenost kino dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kino-formate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju.

Program CineStara Tuzla, kao i sve informacije možete pogledati na www.blitz-cinestar

face