PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Kia pokazala prve fotografije novog Picanta

Kia Motors je danas pokazala prve fotografije novog Picanta, treće generacije jednog od svojih globalno najprodavanijih vozila.

Mladolik i energičan dizajn novog Picanta

Novi Picanto, koji je nastao u Kijinim dizajnerskim centrima u Frankfurtu i korejskom Namyangu, donosi mladolik i energičan karakter u razred A. Novi model – razotkriven u sportskoj verziji GT-Line – sa svojim oštrijim linijama i suptilno istesanim površinama pruža odlučan stav. Zbog pružanja što uvjerljivijeg izgleda i 15 milimetara dužeg međuosovinskog razmaka (sa 2.385 na 2.400 mm) točkovi su pomaknuti na rubove vozila. Picantova paleta boja je s 11 boja karoserije živahnija nego ikad prije i garantuje da će vozilo odskakati iz mase.

 

Automobilizam

Moderna i profinjena kabina

U unutrašnjosti Picanta prevladavaju visokotehnološka pomagala za udobnost i sigurnost, koja svjedoče o modernom i profinjenem dizajnu kabine. U središtu kabine je ‘plutajući’ ekran na dodir, koji je s najnovijim funkcijama infotainment sistema namijenjen udobnosti svih putnika. Picanto nudi mnogo mogućnosti prilagođavanja pojedincu, a kupci između ostalog mogu birati između brojnih boja karoserije, paketa standardne i dodatne opreme te tapacirunga.

Kupci novog Picanta sigurno će cijeniti i prostraniju kabinu i veći prtljažnik, koji se mogu pohvaliti s pametnijim rasporedom. Uprkos dužem međuosovinskom razmaku Picanto je sačuvao svoje karakteristične kompaktne dimenzije - s kraćim prednjim prevjesom i dužim zadnjim ima identičnu dužinu kao prethodnik (3.595 mm).

Premijera u martu na salonu u Ženevi

 

Kia će svog mališana javnosti premijerno predstaviti na martovskom salonu automobila u Ženevi, a kod nas ga očekujemo u maju 2017.

Automobilizam

 

Automobilizam

 

Automobilizam

 

Automobilizam

 

Automobilizam

 

face