PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

TOP 4 zdrava napitka koje biste trebali češće piti

Ojačajte svoj imunosustav i popravite raspoloženje te smanjite rizike od nastajanja raka uz redovno ispijanje ovih "zdravih" napitaka.

Moglo bi se s lakoćom i to tako postaviti. Ojačajte svoj imunosustav i popravite raspoloženje te smanjite rizike od nastajanja raka uz redovno ispijanje ovih "zdravih" napitaka.

Zeleni čaj

Razmišljate li što biste trebali piti za zdravlje, vjerojatno vam prvo pada na pamet - voda. Ali neka druga pića imaju zdravstvene dobrobiti na naš organizam. Zeleni čaj pomaže smanjiti rizik od osteoporoze, raka, bolesti srca, i karijesa. Sadrži visoku koncentraciju prirodnih antioksidansa koji mogu zaštititi stanice od kancerogenih tvari i neutraliziraju slobodne radikale u tijelu. Štiti od srčanih bolesti, sprečava stvaranje krvnih ugrušaka koji izazivaju srčani i moždani udar.

Čaj od metvice

Olakšava grčeve i pomaže kod probavnih smetnji. Opušta mišiće i pomaže kod ukočenosti.

Mlijeko od soje

Smanjuje rizik od srčanih bolesti, sadrži topiva vlakna i proteine soje koji snižavaju loši kolesterol.

Vruća čokolada

Poboljšava raspoloženje i može pomoći u zaštiti od srčanih bolesti. Čokolada povećava proizvodnju serotonina, a niska razina serotonina povezana je s depresijom. Kakao obiluje polifenolima, biljnim antioksidansima koji mogu zaštititi stanice od oksidativnog oštećenja koja mogu sniziti razinu dobrog kolesterola i time povećati rizik od moždanog udara.

 

face