PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

FIS uručio dva automobila Škoda Fabia sretnim dobitnicima“

Danas su u Vitezu i Banja Luci uručene glavne nagrade velike FIS-ove nagradne igre „FIS biraj – nagrade dobivaj“ - dva automobila Škoda Fabia Active.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Prvom sretnom dobitniku Škode Fabia, gospodinu Ekremu Žeriću iz Bihaća novi automobil svečano je predat u FIS-u u Vitezu.

„Zaista sam uzbuđen što sam baš ja dobitnik novog automobila Škoda Fabia, što zaista nisam očekivao ali sa FIS-om ste uvijek na dobitku. To pouzdano znam, stalni sam kupac u prodajnom centru u Bihaću, od prvog dana. FIS mi je omiljeno mjesto kupovine i evo, sad mi je donijelo i sreću. Zahvaljujem se FIS-u, a novi automobil ću dati na raspolaganje svojim snahama da voze prema svojim potrebama“ –izjavio je sretni dobitnik Ekrem Žerić.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Ključevi novog automobila danas su u Banja Luci uručeni i drugom dobitniku gospođi Neni Lukić iz Nove Topole.

„FIS redovno posjećujem godinama i kupujem gotovo sve za sebe i svoju porodicu, zato što imate najraznovrsniju ponudu i najpovoljne cijene. Kupovina se dodatno isplatila, sada me je FIS obradovao sa novim automobilom i veoma sam sretna što sam postala vlasnikom nove Škode Fabie. Bila sam iznenađena, nagradu nisam očekivala ali ipak, svako ko igra nada se dobitku. Zahvaljujem se FIS-u i sretnoj ruci koja je od toliko kupona izvukla upravo moj“- izjavila je sretna dobitnica Nena Lukić.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Nagradna igra „ FIS biraj- nagrade dobivaj" trajala je od 19. 1. do 30.4., a osim dvije glavne nagrade - dva automobila Škoda Fabia, učestvovanjem u nagradnoj igri kupci su imali priliku osvojiti i neku drugu od ukupno 82 vrijedne nagrade:

5 x Smart TV Philips 55“

5 x perilica rublja Gorenje

2 x Lumea Philips

5 x štapni usisavač Philips

5 x mobitel Samsung

5 x trimer Philips

5 x pametni sat

50 x poklon bon od 100KM za kupovinu u FIS-u

" U ime kompanije FIS čestitam sretnim dobitnicima glavnih nagrada i želim da sa novim automobilima u ugodnoj vožnji pređu hiljade sigurnih kilometara. Čestitam i sretnim dobitnicima 82 druge vrijedne nagrade koje smo podijelili u nagradnoj igri „FIS biraj nagrade dobivaj“. Izuzetno nam je drago što smo i dalje omiljeno mjesto kupovine u cijeloj BIH. Kroz nagradne igre sa vrijednim nagradama želimo obradovati naše kupce i nagraditi njihovu lojalnost, i posebno, iskazati zahvalnost za dugogodišnju vjernost našem brendu“ –kazala je Dijana Brkan, voditeljica marketinga u FIS-u.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Javno izvlačenje nagrada održano je u FIS centru u Vitezu 9. 5. i FIS-u u Banja Luci 10. 5., a spisak svih dobitnika nagradne igre „ FIS biraj- nagrade dobivaj" možete pogledati na sljedećem linku https://fis.ba/nagradne-igre/izvuceni-dobitnici-nagradne-igre-fis-biraj-nagrade-dobivaj/

face