PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Yimor D.O.O. Domaljevac

Yimor D.O.O. Domaljevac je porodična firma familije Oršolić. Osnovana je 1988. godine i tada je bila jedna od prvih veleprodajnih firmi u BiH. Firma posjeduje veleprodaju i 36 maloprodajnih objekata na području Posavskog Kantona, Brčko Distrikta, Žepča, Tuzle, Maglaja, ZD kantona. Trenutno zapošljava preko 300 radnika.

 YIMOR

 

Direktor firme je Zlatko Oršolić, sin Josipa Oršolić, jednog od osnivača firme. Firmu su osnovala braća, Josip, Iljo i Mato Oršolić i iz toga proizilazi i ime firme, od prvih slova njihovih imena i dva slova prezimena.

YIMOR

Firma nastavlja i dalje da se širi, planiramo uskoro otvaranje još jednog prodajnog objekta u Lukavcu. Cilj nam je konstantan razvoj i u budućnosti, uz širenje, primjenu novih tehnologija i trud svih naših zaposlenika. Imamo vlastitu proizvodnju nekih artikala, pakirnicu, imamo artikle za koje smo zastupnici, imamo cijene prihvatljive za svaki džep i to nas čini konkurentim na tržištu. Posebno smo ponosni na našu robnu marku Classy koja je poznata po kvalitetu i pristupačnoj cijeni. Od Classy proizvoda imamo rižu, biskvite, petit keks, ribu, kafu, mlijeku, pavlaku, jogurt, majonezu, carsko povrće i još ponešto. Redovno izdajemo akcijske kataloge gdje kupci mogu naći artikle po sniženim cijenama.

YIMOR

Trudimo se da obezbijedimo konstantnu zastupljenost naših artikala u maloprodajnim objektima uz najviši nivo usluge, da kupci dolaze u objekte gdje su radnici profesionalni a atmosfera ugodna. Takođe uvodimo nove artikle u asortiman gledajući potrebe i zahtjeve kupaca.

YIMOR

YIMOR

face