PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

CACHAREL - Popust maturantima od 30%

Cacharel je za sve maturantne obezbijedio popust 30%. Cacharel kompanija se pridružila Aydinli grupi 1995.godine. Osnovao ju je Jean Bousquet 1962. godine u Francuskoj. Pet godina nakon što je kreirao poznatu (crepton) krep bluzu, Bousquet je osvojio Export Oscar-a. Tada se sve počelo razvijati veoma brzo.


Cacharel kompanija se pridružila Aydinli grupi 1995.godine. Osnovao ju je Jean Bousquet 1962. godine u Francuskoj. Pet godina

nakon što je kreirao poznatu (crepton) krep bluzu, Bousquet je osvojio Export Oscar-a. Tada se sve počelo razvijati veoma brzo.

Kada je poznata moda (crepton) krep bluze objavljena na naslovnici dobro poznatog Elle magazina, Cacharel je prikazan u svim radnjama diljem svijeta. Jean Bousquet je sagradio tvornicu u francuskom gradu Nimes-u. Proizvodnja ženske, muške i dječije odjeće i drugih polja vršila se po licenci. Cacharel je postao jedinstveni sImbol elegancije, savremenosti i pametnog odIjevanja.

Uspjeh brenda se povećavao sve više i više, danas je svjetski poznati brend. Cacharel je velika međunarodna organizacija sa integrisanim proizvodnim fabrikama i  oko 1300 prodajnih jedinica sa dodatkom stručnosti u tehnologiji. Cacharel radnje su pozicionirane tamo gdje je kupovina intenzivna, u velikim svjetskim gradovima.

face