feed-image rss
PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO
SUPER SNIZENJA NA JEDNOM MJESTUSUPER SNIZENJA NA JEDNOM MJESTU
  • KATALOZIKATALOZI
    • Akcije Bingo
    • Akcije MERCATOR
    • Akcije Fis
    • Akcije Robot
      • ROBOT Kontakt
    • Akcije Amko
    • Katalozi - Ostalo
    • KONZUM AKCIJE
    • MEGA DISKONT
    • Belamionix akcija
    • KATALOZI U SRBIJIKATALOZI U SRBIJI
    • KATALOZI U HRVATSKOJKATALOZI U HRVATSKOJ
  • NamještajNamještaj
    • Moj SAN
    • Katalog - Jysk
    • Ostalo
  • IT & TehnikaIT & Tehnika
    • Katalog - Kupi tehniku
    • Katalozi - Tehnomag
    • Ostalo
  • ReceptiRecepti
    • Namirnice
    • Slano
    • Slatko
    • Salate
    • Zimnica
    • Abeceda začinskog bilja
  • VijestiVijesti
    • Domaće vijesti
    • Upoznaj BH BRENDOVE
    • Pozitiva
    • Posao
    • Zdravlje
    • Negativa
  • AKCIJEAKCIJE
    • Grupna kupovina
    • Sponzorisano
    • Beauty Blog
    • SVE AKCIJE NA JEDNOM MJESTU
  • E-knjigeE-knjige
  • AutoAuto
    • Auto noviteti
    • Auto Vijesti
  • O namaO nama
    • O nama
    • Marketing
    • SNIZENJA.BA - Pravila o privatnosti
    • SNIZENJA.BA - Pravila o kolačićima (cookies)
    • Stranica 404
FIS
CM Kozmetika
AMKOVELIKI
ROBOT

Donacija branda Moj San Kantonalnoj bolnici Travnik

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

U Travniku 4.3.2016. je realizirana još jedna u nizu donacija koju provodi brand Moj San u obliku madraca ovog domaćeg proizvođača. Radi se o madracima koji će svoju primjenu naći u odjelima ortopedije i urologije, odjelima koji su u fazi renoviranja te će ova donacija biti od velikog značaja za instituciju i pacijente koji zaslužuju bolje uslove smještaja.

Vijesti
07 March 2016

Opširnije...

Donacija branda Moj San Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubjankić" Bihać

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o., brand Moj San, nastavlja sa aktivnostima donacija madraca za bolnice i kiničke centre u BiH. Moj San, je do sada, pokazao visok senzibilitet sto se tiče društveno odgovornog djelovanja a i vođeni činjenicom da je Kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubjankić" Bihać bila izložena stravičnom požaru, veliko zadovoljstvo je biti u prilici doprinosom ovog tipa uticati na bržu rekonstrukciju ovog objekta, ističu u menadžmentu ove kompanije.

Vijesti
12 February 2016

Opširnije...

Torta sa piškotama

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.snizenja.ba

Žumanca umutiti sa šećerom i vanilin šećerom. Malo mleka od potrebne količine odvojiti pa sipati u umućena žumanca i razmutiti gustin. Umućenu masu (vodite računa da ne bude grudvica) zakuvati u mleku i skuvati kašicu, kao kada kuvate puding. Ostaviti da se ohladi, pa ohlađenu masu izmešati sa predhodno umućenim margarinom sa prah šećerom i sve lepo sjediniti mikserom.

Recepti
25 January 2016

Opširnije...

Kako pripremiti tijesto za palačinke bez prljanja sudova. Palačinke iz flaše.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Volite palačinke? Retoričko pitanje, jer palačinke vole svi. Ali niko ne voli prati nagomilano suđe.

Evo vam odličan savjet – pripremite tijesto za palačinke u flaši. To je brzo, lako i zabavno. Dakle, evo i recept.

Recepti
09 January 2016

Opširnije...

BUHTE SA ŠLJIVAMA I VIŠNJAMA

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Ugrijte mlijeko. Kvasac i šećer rastopite u 50 ml. mlakog mlijeka, dodajte žlicu brašna, dobro izmješajte i ostavite da se diže.
Za to vrijeme prosijte brašno u zdjelu u kojoj ćete mjesiti, dodajte šećer, sol, promješjte, daodajte rastopljeni maslac i ulje, jaje, toplo mlijeko i na kraju uzdignutu kvasac. Zamjesite glatko i elastično tijesto. Poklopite ili pokrijte krpom te stavite u hladnu i zatvorenu pećnicu da se diže, dok se tijesto udvostruči.

Recepti
06 January 2016

Opširnije...

BOSANSKI LOKUMI

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Gotove uvaljati u staub šećer, kad se ohlade spakovati u kutiju.
Mogu dugo stajati i sve su ljepši i ljepši

Recepti
06 January 2016

Opširnije...

Čarobni recept: Paprike u senfu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

U veliku posudu stavite mješavinu vode, octa, šečera i soli i ostavite neka zavrije.
U nekoliko navrata stavljajte luk, češnjak i papriku neka prokuha (5 -6 minuta).
Prokuhano povrće dobro ocijedite i ohladite.
Senf i ulje miksajte kao da radite majonezu (dodavati ulje u laganom mlazu – kap po kap).

Recepti
04 November 2015

Opširnije...

Vitamini i minerali

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Vitamini su organske materije neophodne za normalno funkcionisanje našeg tijela. Od njih zavise rast, regulacija metabolizma, krepkost, aktivnost i dobro zdravlje. Nedostatak čak i samo jednog vitamina može dovesti u opasnost čitav ljudski organizam. Vitamini su jedan od šest osnovnih hranljivih sastojaka, kao što su to i ugljeni hidrati, masti, proteini, minerali i voda. Ove materije su neophodne za stvaranje energije, funkcionisanje organa, iskorišćavanje hrane i pravilan rast ćelija.

Vijesti
03 November 2015

Opširnije...

TORTA OD SIRA

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Tijesto razdijeliti na dva dijela, i to 1/3 tijesta upotrijebiti za rub, a 2/3 tijesta za dno. 2/3 tijesta staviti u kalup i dno kalupa prekriti tijestom te fino izravnati, a od 1/3 tijesta napraviti 2 valjka ukupne dužine oko 84 cm. 

Recepti
03 November 2015

Opširnije...

SARAJEVSKE TUFAHIJE

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Jabuke ogulite, sredinu izbušite i odstranite. Stavite ih u lonac, dodajte šećer, vanilin šećer, prema želji nekoliko kapi limuna, vodu i kuhajte na laganoj vatri oko 20 minuta, dok se ne pojavi pjena. Na pola kuhanja ih okrenite.Priredite filu: mljevene orahe zalijte s dobivenim šerbetom u kojem ste skuhali jabuke...

Recepti
27 October 2015

Opširnije...

Pripremite se za jesen: Top 10 namirnica koje jačaju imunitet

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Jesen je na pragu, rizik od virusnih infekcija sve je veći, a stručnjaci savetuju da se bolesti karakteristične za hladnije doba godine preduprede na vreme, pre svega ishranom koja će ojačati odbrambeni sistem organizma.

Vijesti
27 October 2015

Opširnije...

Pečene crvene paprike sa bijelim lukom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Pečene crvene paprike nalaze se na vrhu naše ‘Strašno volim’ liste. Klasična salata od pečenih paprika sa marinadom od bijelog luka i peršuna je najčešća njihova primjena, onda slijede pohovane, u pavlaci, kremastoj salati i raznim drugim metodama pripreme.

Recepti
27 October 2015

Opširnije...

Donacija branda MojSan Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i Kantonalnoj bolnici Safet Mujić Mostar

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Brand MojSan nastavlja projekat donacija madraca za bolnice u Bosni i Hercegovini. Nakon Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla vrijednu donaciju madraca MojSan je 23.10.2015. uručio i Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar te Kantonalnoj bolnici Safet Mujić Mostar.

Vijesti
27 October 2015

Opširnije...

Kokosovo ulje – najbolje ulje za kosu: prednosti i upotreba

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Kokosovo ulje je veoma popularno i smatra se jednim od najboljih ulja za kosu širom sveta . Pre nego što počnete da koristite ovo ulje za mnoge korisne funkcije predlažemo vam da saznate šta ga čini tako posebnim , i zašto ga milioni ljudi iz dana u dan sve više koriste u razne svrhe a pre svega za svoju kosu.

Vijesti
27 October 2015

Opširnije...

Isprobajte “Visoki C” - smoothie koji će probuditi vaš imunitet

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Pripremili smo recept za ukusan smoothie koji će podići vaš imunitet. Ako ste pod stresom ili umorni od posla, ovaj smoothie će pomoći ojačati i oživjeti vaš organizam. Ovaj prirodni napitak bogat je vitaminom C i drugim korisnim i ukusnim sastojcima, a organizmu će osigurati dovoljno energije za cijeli dan.

Vijesti
27 October 2015

Opširnije...

Žalfija: Prirodni antibiotik i antiseptik

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

U prošlosti je žalfija ili kadulja davala izvrsne rezultate u liječenju, pa su je smatrali biljkom koja liječi sve bolesti. Danas znamo da može zamijeniti i antibiotik i nije ni čudo što su joj davali toliko značenje.

Vijesti
25 October 2015

Opširnije...

BLAGODATI ŠIPKA - Ova biljka je nevjerojatna riznica zdravlja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Poznate cure poput manekenke Mirande Kerr, najomiljenije članice engleske kraljevske obitelji Kate Middleton i glumice Rose Byrne hvale učinke proizvoda od šipka na ljepotu, no najnovija studija Sveučilišta Sjeverne Karoline pokazala je da ekstrakt šipka smanjuje rast i kretanje stanica trostruko negativnog raka dojke, agresivnog oblika koji obično pogađa mlade žene!

Vijesti
25 October 2015

Opširnije...

'Snaga' u čaši: Napitak koji čisti krv i vraća energiju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Razina željeza u krvi smanjuje rizik od pojave krvnih ugrušaka te srčanog i moždanog udara, željezo je važno zbog stvaranja homoglobina koji prenosi kisik svim stanicama u organizmu, uključujući i stanice mozga. Preporučamo vam stoga 'željezni' napitak od 5 vrsta povrća pred kojim bi i Popaj pokleknuo

Vijesti
25 October 2015

Opširnije...

Jesen je sezona gljiva

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Gljive baš nisu popularne u vrtovima jer ih se teško možete riješiti. Međutim, branje jestivih gljiva prava je poslastica za zaljubljenike u hranu. U rujnu i listopadu one doslovce iskaču iz tla. Međutim, ako ne znate gdje biste započeli tražiti ove poslastice potraga traje jako dugo i obično baš i nije uspješna.

Vijesti
21 October 2015

Opširnije...

Probali smo – djeluje: Medicinski ugljen odlično izbjeljuje zube!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

LACTALIS

Učinkovitost i sigurnost zubnih gelova za izbjeljivanje je upitna i varira od branda do branda, a zahvati kod stomatologa poprilično su skupi – o agresivnim kemikalijama koje se koriste da ne pričamo. Ipak, svome osmijehu možete vratiti sjaj i u kućnoj radinosti, a sve što vam treba je lako nabavljiva i jeftina tvar koju možete iskoristiti na tisuću načina – medicinski aktivni ugljen.

Vijesti
21 October 2015

Opširnije...

Grah s vrganjima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Grah prethodnog dana dobro operite, namočite u hladnu vodu, a sutradan ga ocijedite, stavite u hladnu vodu i kuhajte. U međuvremenu na ulju popržite nasjeckani luk, dodajte oguljene i narezane rajčice i nasjeckani češnjak pa kratko vrijeme popržite, a zatim dodajte očišćene, oprane i na listiće narezane vrganje. Zajedno pirjajte oko 20 minuta. Tada dodajte kuhani i ocijeđeni grah, posolite, popaprite, pospite vegetom i zajedno pirjajte oko 5 minuta.

Recepti
21 October 2015

Opširnije...

Stipendisti Lactalis Grupe donose nova profesionalna iskustva I francusku ekspertizu u Lactalis BH

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

LACTALIS

Nakon što je ispunila kriterije Lactalisovog konkursa za stipendiranje studenata, dvadesetšestogodišnja Amela Đulepa – Tatlić iz Žepča, prošle godine školovanje je nastavila u Francuskoj gdje se obrazuje na poznatoj i priznatoj visokoškolskoj ustanovi Ecole Supérieure d'Agricultures i obavlja praktičan rad u jednoj od najvećih kompanija mljekarske industrije.

Vijesti
21 October 2015

Opširnije...

21 namirnica za mirniji život

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Kada sledeći put budete uznemireni, pod stresom, depresivni ili anksiozni, preskočite čokoladu i počastite se nekom od ovih prirodnih namirnica koje vas mogu smiriti.

Vijesti
21 October 2015

Opširnije...

Torta od šljiva

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Maslac iseći na listiće i dodati u brašno, izmiksati malo da se maslac usitni i da se dobije rastresita smesa sa brašnom, dodati i ostale sastojke i umesiti glatko testo. Odvojiti od testa jedan deo od oko 150 g. i oba, i veći i manji deo testa staviti u frižider na pola sata. 
Veći deo testa posle tog vremena rastanjiti na brašnom posutoj podlozi i rasporediti u kalup tako da se pokrije i obod kalupa.

Recepti
20 October 2015

Opširnije...

Kako uzgojiti začinsko bilje i imati ga tijekom cijele godine

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

 Možda niste znali, ali jesen je idealno vrijeme za sadnju kućnog vrta sa začinskim i ljekovitim biljem. Tako ćete moći uživati u njegovim blagodatima i tijekom zime. Vaše bilje bit će posađeno u teglama i vjerojatno neće doseći rast koje bi doseglo da je zasađeno na otvorenom, ali i dalje će posjedovati sva svoja dobra svojstva.

Vijesti
19 October 2015

Opširnije...

Sve prednosti grejpfruta

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Studije pokazuju da grejp pomaže pri regulisanju tjelesne težine jer smanjuje nivo inzulina u krvi, ima visoki udio vode i mali udio natrijuma, a vlakna daju duži osjećaj sitosti.Kod kupovanja grejpa obratite pažnju na izgled kore. Izbjegavajte grejp s tamnijim mrljama na kori, jer je to znak starenja, odnosno lošeg tretiranja prilikom uskladištenja i transporta. Grejp se naročito konzumira ocijeđen u sok ili svježe narezan na komade.

Vijesti
19 October 2015

Opširnije...

Med i cimet kao lijek

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Otkriveno je da mješavina meda i cimeta liječi mnoge bolesti. Proizvodnjom meda bavi se većina zemalja svijeta. Ayurvedska i Yunani medicina koriste med kao glavni lijek već stoljećima. Znanstvenici danas također prihvaćaju med kao vrlo efikasan lijek za sve vrste bolesti. Med se može koristiti bez sporednih efekata za sve vrste bolesti. Današnja znanost kaže da med, iako je sladak, ako se uzme u pravoj dozi kao lijek ne šteti dijabetičarima.

Vijesti
17 October 2015

Opširnije...

IZUZETNO ZDRAVI: Ovo je 5 odličnih razloga da češće jedete kisele krastavce!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

1. Snažan su antioksidans – štite tijelo od slobodnih radikala – nestabilnih kemikalija koje oštećuju stanice u našem organizmu.

2. Izvrstan su probiotik – balansiraju probavu te ubrzavaju stvaranje dobrih bakterija koje su ključan dio naše zdrave probave.

Vijesti
15 October 2015

Opširnije...

Da li ste znali da su kiseli krastavci veoma ljekoviti?

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Kiseli krastavci sadrže veliku količinu vode, proteine, vrlo malo masnoće te prehrambena vlakna. Isto tako, ove kisele grickalice bogati su izvor minerala među kojima su i željezo, kalij, natrij i fosfor. Sadrže i vitamine poput vitamina C, A, B-6, B-12, riboflavin, niacin, i tiamin.

U nastavku donosimo deset zdravstvenih koristi kiselih krastavaca:

1. Nadoknađuju tečnost. Ako ne pijete dovoljno vode, jedite kisele krastavce, jer 90 odsto njihovog sastava čini voda.

2. Olakšavaju probleme s želucem. Krastavci će vam ublažiti gorušicu, a ako ste izgorjeli na Suncu, stavite ih na bolna mjesta.

 

Vijesti
15 October 2015

Opširnije...

Isprobajte krem juhu od bundeve s curryjem – idealnu večeru za vašu obitelj

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Jesen ima svoje boje, okuse i mirise. Bundeva je njen zaštitni znak. Po svemu podsjeća na jesen. Izvana je zagasito žuta, iznutra baršunasto meka, a mirisom je slatkasta. Ona je ljekovita biljka čiji je jestivi mesnati dio bogat zdravim sastojcima. Bundevu bi u svoju ishranu trebali uključiti bolesnici od šećerne bolesti, gihta, reumatizma ili pretili. Postoji puno ukusnih načina kako se bundeva može pripremiti. Od pita i kolača do juha i umaka.

Recepti
15 October 2015

Opširnije...

Brzi čokoladni kolač

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Jaja, šećer i vanilija šećer pomiješati sa mikserom te kada se smjesa dobro pomiješa postepeno dodavati ostale sastojke (jabuku naribati, a od banane napraviti kašu).  Staviti u zagrijanu pećnicu na  180ºC oko 40 minuta. Kolač ostavite petnestak minuta da se ohladi, potom ga prelijte sa:

Recepti
14 October 2015

Opširnije...

Jesenje namirnice skrivenih ljekovitih moći

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Uvrstite ove namirnice u vaš jesenji plan ishrane, opskrbite seluk nutrijentima korisnim za vaše cjelokupno zdravlje, te ojačajte vaš odbrambeni sistem protiv virusa i oboljenja koja se javljaju u ovo doba godine.

Vijesti
14 October 2015

Opširnije...

Jesenja delicija: Ukusna torta od šljiva

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

 Ukoliko želite da probate istinsku deliciju, ne tražite dalje – ova torta je upravo to! Njen bogati ukus zaista je nešto posebno, a sada je i pravo vrijeme da je napravite, kada su šljive i najzrelije. Prijatno!

Recepti
14 October 2015

Opširnije...

Nar - voće koje liječi izvana i iznutra

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Nar, šipak ili mogranj, lat. Punica granatum, jedna je od najstarijih vrsta voća poznatih čovječanstvu. Zapisi o njemu mogu se pronaći u mnogim kulturama i religijama. Ovo hranjivo voće bogato antioksidansima oduvijek je cijenjeno kao simbol zdravlja, plodnosti i vječnog života.

Vijesti
14 October 2015

Opširnije...

13 super-zdravih namirnica koje biste trebale konzumirati ove jeseni

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Jesen je ovdje, a s njom se u vrtu javljaju i mnoge sezonske namirnice koje imaju blagotvoran učinak na zdravlje. U kombinaciji s drugim voćem i povrćem ove namirnice mogu stvoriti eksploziju nevjerojatnih okusa. Ukoliko nemate vlastiti vrt, ove jesenske super-namirnice možete potražiti na tržnici ili kod lokalnih poljoprivrednih proizvođača.

Vijesti
14 October 2015

Opširnije...

Marmelada od naranče

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Marmelada se može napraviti od limuna, limete, grejpa, mandarina, slatkih naranča, bergamota i drugih citrusa ili bilo koje kombinacije navedenih ali marmelada od seviljskih naranči je daleko najbolja i najpoznatija. Ovo je odličan, brz i lak recept za ovu klasičnu marmeladu.

Recepti
13 October 2015

Opširnije...

Pekmez od dunja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Dunja je fantastičan izvor minerala poput bakra (14% od RDA), željeza, kalija, magnezija, kao i kompleksa B vitamina poput tiamina, riboflavina, piridoksina (vitamin B-6), koji su prijeko potrebni za zdravo tijelo i um.

Recepti
13 October 2015

Opširnije...

Napravite sami: Kremasti, preokrenuti kolač sa jabukama

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Ovo je jedan od onih kolača koje ćete praviti često. Zašto? Jednostavan je za napraviti, ne treba vam brdo skupih sastojaka te je fenomenalno kremast. Sigurni smo da ćete uživati u njemu (mi, definitivno, jesmo). Prijatno!

Recepti
12 October 2015

Opširnije...

Rolada od kestena

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Zagrijati rernu na 180C. Mikserom umutiti pjenasto jaja, šećer i vanilin šećer. Lagano dodati brašno, pire od kestena i prašak za pecivo. Četvrtasti pleh dimenzija 35x20cm podmazati i obložiti papirom za pečenje. Sipati masu i peći u predhodno zagrijanoj rerni 20 minuta. Pečenu koru odmah izvaditi iz pleha i staviti na papir za pečenje posut kristal šećerom.

Recepti
11 October 2015

Opširnije...

Liječenje upale sinusa i prehlade

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Mnogo je lijekova koji pomažu borbi protiv upale sinusa i gripe, ali bitno je znati razdvojiti to dvoje. Simptomi gripe se povlače nakon sedam dana, a u slučaju sinusitisa upala traje mnogo duže, a u nekim slučajevima s vremenom se zna i pogoršavati. Uglavnom, za liječenje i jednog i drugog problema mogu se upotrijebiti slični pripravci.

Vijesti
11 October 2015

Opširnije...

SPASITE POVRĆE: 13 genijalnih trikova pomoću kojih će vaše namirnice dulje ostati svježe

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Koliko vam se puta dogodilo da ste kupili svježe namirnice, ali ih jednostavno niste stigli iskoristiti prije nego su počele propadati? Uz ove im trikove produljite rok trajanja.

Poslušajte ove savjete i održite svoje namirnice svježima dulje vremena, piše Cosmopolitan.

Vijesti
11 October 2015

Opširnije...

Kafe iz vrećice: Što se nalazi u "3 u 1" instant napicima?

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Ovi su napici puni šećera, glukoznog sirupa te čak i očvrsnute biljne masti te raznih aditiva... Imaju vrlo malo kafe pa ih možda i nije najpametnije nazivati kavom. Iako prekomjerno uživanje može izazvati simptome psihofizičke ovisnosti i nepoželjne učinke na zdravlje, obična “turska” kava ima i niz prednosti. Bogata je mineralima, prvenstveno manganom i magnezijem, te B3 vitaminom, ima jaka antioksidativna svojstva te pridonosi zdravlju moždanih stanica, štiti od ateroskleroze i nekoliko vrsta karcinoma.

Vijesti
31 August 2013

Opširnije...

Kukuruz je pravi lijek

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Za razliku od ostalih namirnica tog tipa, kukuruz dobiva pravu ljekovitu snagu nakon kuhanja

Kukuruz je prepun hranjivih tvari, lako se vari i obiluje ugljikohidratima, a kako nema baš puno masti zapravo je odličan izvor brze energije. Kukuruz ima najveću klicu koja ima velik udio šećera i masti, pa se od nje radi ulje.

Vijesti
10 October 2015

Opširnije...

Abeceda začinskog bilja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Abeceda začinskog bilja

Ne samo što jela nacionalne kuhinje čine prepoznatljivima, začini obogaćuju namirnice raznim mirisima i okusima. Njima i ukrašavamo gotova jela, a mnogi od njih imaju korisna, ljekovita svojstva.

Recepti
17 September 2015

Opširnije...

Kalifova delicija - Specijalitet turske kuhinje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Narežite marelice i bademe te ih s grožđicama stavite u zdjelu. Prelijte vodom do vrha i ostavite sat vremena. Sitno nasjeckajte luk i pirjajte ga na 3 – 4 žlice ulja. Dodajte janjetinu i ravnomjerno je popirjajte. Začinite s malo muškatnoga oraščića i pola žlice cimeta te posolite i popaprite.

Recepti
08 October 2015

Opširnije...

Makedonski ajvar

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

S obzirom da se oko sastojaka i domaćeg recepta za ajvar vode brojne polemike, mi smo recept potražili kod Makedonke Milice u čijem se domu ajvar tradicionalno priprema po istom receptu već desetljećima. "Recept za ajvar prenosi se iz generacije u generaciju"

Recepti
06 October 2015

Opširnije...

Hit desert: Recept za tiramisu gotov u 28 sekundi

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Jede vam se nešto slatko i brzo? Nećete naći ništa brže od ovog recepta kojeg predstavlja 'dugojezični' celebrity chef Gordon Ramsey. isprobajte tiramisu gotov za manje od pola minute!

Recepti
06 October 2015

Opširnije...

Okusi jeseni: Kolač od maka i jabuka

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Jaja pjenasto izmiješajte sa šećerom i vanilin šećerom.
Dodajte brašno pomiješano s praškom za pecivo, pšeničnu krupicu, mak koji ste prethodno samljeli, ulje, jabuke, mlijeko i sve zajedno dobro izmiješajte.

Recepti
30 September 2015

Opširnije...

Bosanske čorbe: Begova, Sarajevska i Višegradska

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Analizirajući najveći broj jela bosanske kuhinje, mozžemo reći da se u njoj na autentičan način prepliću kolorit Istoka i Zapada, krož dug period odomaćivanja jela Istoka i Zapada, pa cak i susjedstva (Italija,Antun Hangi istice grcki utjecaj na kulinarstvo Bosne ) modifikovana su u toj meri da se slobodno mogu nazvati Bosanska jela. Ovoga puta vam predstavljamo bosanske čorbe, Beogvu, Sarajevsku i Višegradsku.

Recepti
28 September 2015

Opširnije...

Zapečeni makaroni sa sirom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Zapečeni makaroni sa sirom

Tjesteninu skuhati u slanoj vodi. U posebnoj posudi pomiješati jaja, mlijeko, vrhnje za kuhanje, zgnječeni češnjak, začine i svježi sir. Umak dobro pomiješati. Kada je tjestenina gotova, pomiješati je sa umakom i staviti u posudu za pečenje koju ste prethodno premazali sa maslacem. 

Recepti
27 September 2015

Opširnije...

Odlični recepti s bundevom koje morate isprobati

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Osim što je vrlo ukusna, bundeva je i iznimno ljekovita. Sadrži antioksidanse i vitamine, a smanjuje rizik od mnogih bolesti. U kuhinji se može pripremiti na mnogo načina, a može se jesti čak i sirova. Mi vam danas otkrivamo nekoliko fantastičnih recepata zbog kojih ćete zasigurno zavoljeti bundevu.

Recepti
27 September 2015

Opširnije...

Čokoladni orahovi poljupci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Od bjelanjaka najprije istucite snijeg bez šećera, zatim dodavajte žlicu šećera i snijeg stalno tucite. Na kraju dodajte mljevene orahe, pa snijeg istucite do kraja. U suhi lim stavite pergament papir, namažite ga masnoćom, pa žlicom ili štrcaljkom napravite male poljupce (pusle). Odmah stavite u zagrijanu pećnicu i više sušite nego što i pečete na slaboj temperaturi oko 1 sat, da se snijeg posve stvrdne, ali pazite da ostanu bijeli.

Recepti
27 September 2015

Opširnije...

Kompot od marelica

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Marelice ogulite, raspolovite, pa iz koštica izvadite jezgre koje oparite da biste ih lakše ogulili. Očišćene marelice i jezgre stavite u staklenku pa ih zalijte kipućim sirupom od šećera i vode. Staklenku stavite u posudu s mlakom vodom pa je prokuhajte 10-15 minuta.

Recepti
27 September 2015

Opširnije...

Pita od šljiva i badema

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Napravite tijesto, njime obložite rasklopivi kalup promjera 28 cm, pa ga ispecite do pola. U multipraktiku usitnite cijele bademe tako da dobijete prah. Stavite ih u zdjelu. Pjenasto izmikasajte maslac i šećer. Stavite u smjesu s bademima, dodajte i lagano umućena jaja, pa temeljito promiješajte kako biste dobili finu, glatku smjesu. 

Recepti
27 September 2015

Opširnije...

Recept za kremaste njoke koji se tope u ustima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Mekane i slasne njoke zaista nije teško napraviti, a uz dodatak povrća i začina pretvaraju se u ukusan i zasitan obrok. Iako mnogi zaziru od izrade domaćih njoka, postupak je krajnje jednostavan, a rezultat se zaista ne može mjeriti s onima kupljenima u prodavaonici.

Recepti
26 September 2015

Opširnije...

Suha šljiva, riznica zdravlja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Da li ste znali da danas postoji više od 2.000 vrsta šljiva? Suha šljiva, riznica zdravlja izuzetno je korisno voće, saznajte zašto!

A kako vam tek zvuči podatak da je jedan od najstarijih kineskih lijekova napravljen upravo od suhe (dimljene) šljive i nosi naziv ubai. Ovaj lijek ublažava simptome mučnine, groznice i kašlja.

Vijesti
26 September 2015

Opširnije...

Sarajevska prava kljukuša ili “ćopana kljukuša” sa pavlakom i bijelim lukom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Navedene sastojke izmiješati, a količinu mlijeka prilagoditi smijesi koja treba da bude nešto gušća od smijese za palačinke. Znači, mlijeka nekako “odoka” staviti kako bi ste dobili odgovarajuću gustoću. Ovu količinu izliti u pomašćen pleh od rerne. Oni četvrtasti tanki su idealni, a ako imate tu privilegiju da ovo pečete u šporetu na drva, bakrene tepsija je pravi izbor. Odrediti neku jaču temperaturu 200 C- 220 C. Ovo uvijek zavisi od šporeta i rerne.

Recepti
26 September 2015

Opširnije...

Recept za domaće sarajevske somune

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Somuni imaju više naziva. Bilo da ih zovete piticama, hljepčićima, samunima, lepinom ili lepinjom somuni su obavezno jelo na trpezi svakog postača. Tokom islamskog mjeseca Ramazana potražnja za somunima vrtoglavo raste. Medjutim, kada se Ramazan završi prodaja somuna naglo pada. To ne znači da se somuni povlače s menija. Naprotiv, somuni su u bosanskoj kuhinji stalno prisutni i bez njih ćevapi ne bi bili to što jesu

Recepti
26 September 2015

Opširnije...

Eksplozivne kuglice

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Lješnik je pun vitamina E koji je poznati antioksidans, vitamina C, ali i minerala kao što su kalijum, fosfor, magnezijum i kalcijum. Lijep ukus potiče od ulja kojih ima oko 60 odsto.

Recepti
26 September 2015

Opširnije...

Pita sa dunjama i orasima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Koru raširiti, poprskati je jednom kašikom ulja, zatim dodati narendane dunje tako da ravnomerno pokriju celu koru. Koru posuti jednom kašikom šećera i jednom kašikom mlevenih ili seckanih oraha. Preko ove prve naređati još tri kore jednu preko druge i sve isto filovati. Zatim ih sve uviti u rolat. Od jednog pakovanja kora mogu se napraviti 2-3 rolata. Peći u podmazanom plehu na temperaturi od 220C oko pola sata.

Recepti
25 September 2015

Opširnije...

Donacija kompanije Delibašić poliuretani d.o.o. „Moj San“ Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o., vlasnik branda „Moj San“, koji se bavi proizvodnjom sistema za spavanje sa naglaskom na madrace, nadmadrace i ostale proizvode povezane sa zdravim snom, je 23.09.2015. godine uručila vrijednu donaciju madraca. 

Vijesti
25 September 2015

Opširnije...

Ručak za 5: Ćufte u paradajz sosu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Ćufte: Izmiješati sve navedene sastojke i ostaviti najmanje pola sata u frižideru. Nakon toga oblikovati loptice željene veličine. Sos: Propržiti malo brašna na ulju, dodati sok od paradajza, izmiješati pa polako dodavati vodu i zatim začine. Čim proključa, dodavati jednu po jednu lopticu mesa, smanjiti temperaturu i kuvati tako na umjerenoj vatri oko 40 minuta. Služiti uz pire krompir.

Recepti
24 September 2015

Opširnije...

Kolač - Crvena ljubav

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Umutiti puter sa 200 g šećera i jednim vanil šećerom dodati žumanca i brašno pomješano sa praškom za pecivo. Penasto umutiti bijelanca sa preostalim šećerom, vanil šećerom i cimetom. Ove dve mase NE SJEDINITI. 1/4 prvog testa sipati u formu za tortu (26 cm), pa premazati 1/4 umućenih belanaca i posuti listićima od badema. Peći u zagrejanoj rerni na 160°C 15-20 minuta. Pečenu koru izvaditi iz forme odmah po pečenju i ispeći još 3 kore.

Recepti
24 September 2015

Opširnije...

Musaka od krumpira i mljevenog mesa

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

U namašćenu vatrostalnu posudu slagati red krumpira da prekrije dno, po njemu rasporediti žlicom malo smjese od jaja, rasporedti potom meso, posipati sirom pa ponovo složiti deblji sloj krumpira. Sve zaliti smjesom jaja i vrhnja, posipati sirom i peći u pećnici na 200℃ oko 30 min dok ne poprimi zlaćanu boju.

Recepti
23 September 2015

Opširnije...

Čokoladne tortice s kruškama

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Čokoladu narezati. Zajedno s 10 dkg maslaca (narezanog) na pari rastopiti. Malo ohladiti. Šest posudica, u kojima se može peći (porculan ili čvrsta keramika), namazati maslacem i posuti s malo šećera. Jaja, žumanjke i 6 dkg šećera pjenasto umutiti (oko 5 minuta). Brašno i rastopljenu čokoladu dodati umućenim jajima. Posudice (ne pune – oko 3/4) puniti čokoladnim tijestom. Peći u zagrijanoj pećnici 10 – 12 min. na 175°C.

Recepti
23 September 2015

Opširnije...

Jaffa kocke

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Slaganje kolača:
Na cijelu polovicu biskvita nanijeti sok od 3 naranče.Preko toga nanijeti nadjev,a preko svega preliti preljev od20 dag čokolade za kuhanje otopljene u 2 dl vrhnja za šlag.

Recepti
23 September 2015

Opširnije...

Salata sa zelenim mahunama

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

www.veza.ba

Mahune očistiti i narezati. Mrkvu oguliti. U slanoj vodi skuhati mahune i mrkvu. Ocijediti, preliti hladnom vodom i ostaviti da se ohladi. Mrkvu narezati na kolutiće. Jaja narezati na ploške ili četvrtine. Crveni luk očistiti, prerezati po pola i tanko narezati. Češnjak očistiti i sitno narezati.

Recepti
23 September 2015

Opširnije...

  1. Jednostavan recept za slane kiflice
  2. Sjemenke tikve - jesensko blago
  3. Čaj od koprive: Čudesna riznica zdravlja
  4. Neodoljive kombinacije voća za fini jesenski desert - kompot
  5. Zdrave palačinke s bananom i sjemenkama lana za doručak
  6. ZIMNICA: Najbolji AJVAR
  7. ZIMNICA: Ukuhavanje rajčice
  8. Tradicionalni recepti za zimnicu - Iskoristite rajčice za zimnicu
  9. Kiseli luk
  10. Sušenje voća za čaj
  11. Marmelada od šipka
  12. Čokoladni vulkan
  13. Priprema čokoladnih Browniesa
  14. Paprike punjene sirom
  15. Recept za med od bundeve: Domaći melem za jetru, lijek za kolesterol i čudo za imunitet
  16. NAJFINIJE KREMŠNITE KOJE STE IKADA PROBALI: Gotove su za ravno 30 minuta!
  17. Čokoladni makaroni
  18. Savršena pita od jabuka
  19. Kukuruza
  20. Punjeni paradajz sa tunjevinom
  21. Tortilje s mljevenim mesom
  22. Kinder Pingui: Recept koji je nadmašio kupovni desert
  23. Top tri salate sa feta sirom
  24. Najbolji i najjednostavniji recept za kesten pire
  25. Kokos čokoladne kocke
  26. Meksička salata
  27. Grah salata
  28. Sladoledna torta s Oreo keksićima
  29. Francuska salata
  30. Domaće knedle od šljiva
  31. Domaće krofne
  32. Lasagne
  33. Tijesto za pizzu
  34. Kolač od limuna i kokosa
  35. Musaka od krompira i jabuka
  36. 21 razlog da jedete banane
  37. Sve tajne octa
  38. Zdravstvene prednosti grožđica
  39. Za svjež dah četkajte jezik i namirnice koje osvježavaju dah
  40. Kako sačuvati vid kod čestog rada na računalu
  41. Lovorov list i njegova ljekovita svojstva
  42. Hrana za dobro raspoloženje
  43. Pet biljaka protiv anksioznosti i stresa
  44. Uštedite: Tableta za mašinsko pranje suđa iz kućne radinosti
  45. Čaj koji vraća hormone u ravnotežu
  46. Predstavljen novi Peugeot 208
  47. NEVJEROVATNI, ALI PROVJERENI TRIKOVI: DOZNAJTE KAKO SE RIJEŠITI ŠTUCANJA, ZUBOBOLJE, BOLOVA U SINUSIMA…
  48. Sport, zdravlje i jogurt zajedno na cilju Giro di Sarajevo
  49. Recept - Lako za napraviti: Bounty čokoladice za samo deset minuta
  50. Recept - Okusite Italiju uz aromatični pesto od pečenih rajčica s bosiljkom
  51. Bilo kuda MojSan svuda!
  52. Recept za kuhano vino koji ćete prosljeđivati svim prijateljima
  53. Liječenje pomoću cimeta
  54. Recept: Kako se pravi višnjevača
  55. Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine na pripremama u Termama Tuhelj
  56. Izvučeni dobitnici nagradne igre Amko komerca
  57. Top 5 vrsta voća koja tope masne naslage
  58. Kurkuma - zlatni prah u službi tradicije i ljepote
  59. Grickanje sjemenki od lubenice je zdravo
  60. Domaće kompanije pokretač bh ekonomije
  61. Recept za jabukovo sirće: Ovaj ljekoviti eliksir se koristi 10.000 godina!
  62. 8 super savjeta za zdraviji život
  63. Jedinstvena kombinacija legendarne Cockte i blage gorčine tonika
  64. Krpelj se ne smije premazivati uljem i alkoholom niti paliti
  65. Dukatos - sunčana strana jogurta - Novi okus ananasa i marakuje
  66. Koje se vino pije uz koje jelo
  67. Liječenje upala na prirodan način - u se, na se i poda se
  68. Korisno: KALKULATOR KUĆNOG BUDŽETA
  69. 8 navika istinski pozitivnih ljudi
  70. Okupite obitelj i prijatelje uz ukusne vegetarijanske ražnjiće
  71. Trikovi uz pomoć kojih ćete ubrzati metabolizam već nakon buđenja
  72. Ovaj trik će od bajatog ponovo napraviti svjež hljeb
  73. Pet uvjerljivih razloga zašto treba jesti ribu
  74. Stigle su vrućine - Rashladite se iznutra uz ovih 8 namirnica

Stranica 4 od 6

  • Početak
  • Prethodno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Sljedeće
  • Kraj

  • Katalozi
  • Uslovi korištenja
  • Kontaktirajte nas
  • Bookmark stranice
  • KATALOZIKATALOZI
    • Akcije Bingo
    • Akcije MERCATOR
    • Akcije Fis
    • Akcije Robot
      • ROBOT Kontakt
    • Akcije Amko
    • Katalozi - Ostalo
    • KONZUM AKCIJE
    • MEGA DISKONT
    • Belamionix akcija
    • KATALOZI U SRBIJIKATALOZI U SRBIJI
    • KATALOZI U HRVATSKOJKATALOZI U HRVATSKOJ
  • NamještajNamještaj
    • Moj SAN
    • Katalog - Jysk
    • Ostalo
  • IT & TehnikaIT & Tehnika
    • Katalog - Kupi tehniku
    • Katalozi - Tehnomag
    • Ostalo
  • ReceptiRecepti
    • Namirnice
    • Slano
    • Slatko
    • Salate
    • Zimnica
    • Abeceda začinskog bilja
  • VijestiVijesti
    • Domaće vijesti
    • Upoznaj BH BRENDOVE
    • Pozitiva
    • Posao
    • Zdravlje
    • Negativa
  • AKCIJEAKCIJE
    • Grupna kupovina
    • Sponzorisano
    • Beauty Blog
    • SVE AKCIJE NA JEDNOM MJESTU
  • E-knjigeE-knjige
  • AutoAuto
    • Auto noviteti
    • Auto Vijesti
  • O namaO nama
    • O nama
    • Marketing
    • SNIZENJA.BA - Pravila o privatnosti
    • SNIZENJA.BA - Pravila o kolačićima (cookies)
    • Stranica 404